SIGNERINGSBONANZA – Byåsen
Foto: Oskar Dahl Johansen Foto: NHF

SIGNERINGSBONANZA

Byåsen Håndball har gleden av å presentere 3 nye signeringer til kommende sesong.

Fride Heggdal Stølen

Foto: Oskar Dahl Johansen

Den 22 år gamle linjespilleren fra Volda har signert en kontrakt med Byåsen Håndball Elite som strekker seg ut 24/25 sesongen. Fride Heggdal Stølen er Voldas toppscorer med 57 mål i årets REMA 1000-ligaen. I tillegg til en sentral rolle i Volda debuterte den spennende linjespilleren for rekruttlandslaget i fjor høst hvor hun representerte Norge i en turnering i Tjekkia.

«Gode utviklingsmuligheter»

-Jeg er veldig glad for å ha signert for Byåsen. For meg så virker Byåsen som en profesjonell klubb hvor det er gode utviklingsmuligheter for meg som spiller. Jeg har vært lenge i Volda og hadde lyst til å prøve noe nytt, så når Byåsen kom på banen passet det meg bra.

Aurora Kjellevold Hatle

Foto: Oskar Dah Johansen

Aurora Kjellevold Hatle er en spennende ung (født 2001) bakspiller som har signert kontrakt med Byåsen fram til sommer 2025. Den 21 år gamle bakspilleren som både kan bekle midten og venstresiden har gjort seg bemerket i årets REMA 1000-liga for Fana. Aurora befinner seg helt i toppen på toppscorerlista, i skrivende stund har hun notert seg for 74 fulltreffere (hvorav bare en 7meter).

Aurora er klar på at Byåsen er en klubb som passet henne bra.

Har mye glede av håndballen

-Jeg tenker Byåsen passer meg bra i den situasjonen jeg nå befinner meg i. Byåsen er en klubb med ambisjoner og det sportslige tilbudet ser bra ut. Jeg hadde lyst til å flytte på meg og Trondheim er en bra by med gode studiemuligheter.

Aurora betegner seg selv som en spiller som har mye glede av håndballen og hun viser mye følelser på banen. Også blir det jo en del mål: «Ja, jeg liker å skyte. Jeg gjør det. Så det blir mye skudd og da blir det til slutt noen mål også» sier hun lattermildt.

Sofie Winther-Hansen

Foto: Vegard Evjen / Hentet fra Norsk Topphåndball

Sofie Winther-Hansen er klar for Byåsen og har signert en 2-års kontrakt. Sofie som til daglig spiller for Charlottenlund i 1.divisjon er ikke ukjent i Byåsen-miljøet. Hun er datter til Ulrich Winther, keepertrener for Byåsen Håndball Elite. Hun har i tillegg i en periode hospitert med Byåsen, med at hun har ved anledning har deltatt på en del treninger med oss.

Den unge bakspilleren har tatt mye ansvar for Charlottenlund i årets sesong og er i toppen av toppscorerlista i 1.divisjon med 81 mål på 14 spilte kamper. Sofie har vært en gjenganger på det gode LK02 landslaget. Og hadde det ikke vært for at hun har vært gjennom to kneoperasjoner hadde hun nok vært del av laget som tok gull i VM i fjor.

Begynner å ta form

Med tre nye spillere på vei inn i Fride, Aurora og Sofie begynner spillerkabalen å gå opp foran neste sesong. Vi er kjempefornøyde med å sikre oss 3 unge og lovende håndballspillere. Signeringene er forenlig med vår visjon og ambisjoner som klubb.

Vi har signert opp mye mål til kommende sesong, så det blir spennende å se hvem som stikker av med toppscorertittelen neste år..