Siste serierunde og håndballfest! – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Siste serierunde og håndballfest!

I morgen møter vi Tertnes til siste seriekamp i Trondheim Spektrum klokken 18.30. Møller Bil Leangen er kampsponsor, Simens Isbar serverer gratis is til alle, UNIFUN kommer med hoppeslott, kakemonsteret kommer på besøk, så det blir håndballfest for store og små.

Seriegullet har gått til Vipers og seiersrekken til Larvik er brutt. Kampen om sølv og bronse avgjøres i morgen, et meget spennende oppgjør i Larvik når de møter Storhamar.  Likeså blir det spenning i Trondheim Spektrum om hvem som tar 4. plassen, som også blir avgjort i morgen. Dette er avgjørende for sluttspillet. Byåsen går videre med uavgjort, men her har vi tenkt å vinne. Det er viktig for oss. Vi ønsker å gjøre et godt sluttspill og komme så langt som mulig, helst til finalen.

7. og 8. plassen i sluttspillet blir også avgjort i morgen. Molde, Gjerpen og Oppsal ligger likt på tabellen. Alt dette er avgjørende for hvem vi møter i sluttspillet.  Onsdag 19. kl. 20.15 blir det samling i Nadderudhallen hvor det blir diskusjoner og lagene skal velge hvem de vil møte i sluttspillet. Blir vi nummer 4 i serien får vi ikke velge, men ta til takke med den klubben medaljevinnerne ikke ønsker å møte. Molde møter Stabæk, Gjerpen – Fredrikstad og Oppsal møter Glassverket. Ingen ting er avgjort, så her blir det mye spenning.

I morgen lager vi håndballfest i Spektrum. Vi håper Trønderne kommer i hallen, hvor det er gratis is, fra Simens Isbar, og kaffe til alle. Møller Bil er kampsponsor. Det er konkurranser og flotte premier, hoppeslott, kakemonster og masse aktiviteter for barn.

Du kan kjøpe billetter her: https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/tertnesbyaasen

Vel møtt til en spennende kamp om 4. plassen og håndballfest!