Sjefen tok ansvar bak et hardt arbeidene forsvar – Byåsen

Sjefen tok ansvar bak et hardt arbeidene forsvar

Rotete start med mange tekniske feil på begge lag. En våken Annick Lipman har et par panser redninger i starten. Atle Oliver maner spillerene fremover med vekslende hell. Aker skyter en del, men får ikke uttelling. Byåsen holder seg foran. Leder 4 – 6 etter 10 minutt. ( Alle bilder av Fotolars )

Strekspillere er mer involvert . Arnstad og Aar styrer midtforsvaret bra. Det fortsetter å bølge frem og tilbake uten at noen av lagene skaper det helt store. Helt klart at begge lag ønsker å vinne. Det takles på en helt annen måte i dag enn mot Fana.

Annick Lipman storspiller. Loraas får plassert skuddet å fører Byåsen i ledelsen. Byåsen fortsetter det gode spillet bakover. Nå løsner det litt fremover med to mål av Andrea Holm Aune. 7 baklengs på 22 minutter er meget bra. Aker har ekstremt med tekniske feil og virker lammet i sitt angrepsspill. Annick Lipman og sjefene i midtforsvaret får med seg resten . Byåsen kriger til seg en fire måls ledelse til pause.

Annick Lipman svarte kort på spørsmål om hva hun syntes var bra i dag. Forsvaret.

2.omgang åpner med et flott samspill mellom Marie og Aar. Lipman starter med en fantastisk benparade . Det bølger litt frem og tilbake. Byåsen leder 14 -17 etter fem minutt.

Annick har stengt buret totalt . Redning etter redning. Lagene følger hverandre tett. Etter halvspilt andre omgang leder Byåsen 19 – 20. Atle Oliver tar timeout. Spillere får beskjed om å tette bak å ta høyde på Karoline Lund. Fremover handler alt om å sette nesa på mål.

Aker kommer seg opp på 20-20 med 12 minutt igjen å spille. Johanne Halset Nypan scorer et meget viktig mål som gir Byåsen ledelsen. Teo kommer med en suser som gjør at Byåsen leder med 3 mål med fire minutt igjen. Kampen ender 23 – 26 etter en meget god kamp av Annick Lipman som har et hardt arbeidene forsvar foran seg. To poeng blir med hjem til Trondheim.

Det var kamp i 58 minutter sier, Teo på telefon fra Oslo. Vi kriget hele veien. Stor fremgang bakover fra forrige kamp. Sterk borte seier. Nå gleder jeg meg til Cup kamp Onsdag.

Vinnervilje i praksis. Veldig godt fotarbeid bakover med en solid Annick Lipman bakerst

Slik oppsummerer Atle Oliver Johansen kampen.