Skjærgårdslekene er i gang. Følg oss her og på Facebook – Byåsen
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Skjærgårdslekene er i gang. Følg oss her og på Facebook

Seier for byåsenjentene i dagens første kamp mot svenske Skuru er et stort steg i riktig retning.

Med 10-8 til pause og 19-16 ved kampslutt vinner Byåsen for første gang etter sommeren. Intensiteten og viljen til å jobbe i forsvar er der fra start. De gangene forsvaret glipper er Tonje Lerstad våken og har mange gode redninger. Dette gir selvtillit og Byåsen får fine kontringsmuligheter.
Midtforsvaret jobber tøft og viser ekte trøndersk tæl. Det samme gjelder Moa Høgdahl, som tilfører spillet fremover i banen ekstra fart. «Til tider blir det litt vel hektisk, men det ser veldig lovende ut når hun etterhvert får litt mer spilletid» sier Roger Kvannli. Byåsen må fortsatt jobbe med å kutte ned på tekniske feil, som de straffes på litt for ofte.
Det som ellers er positivt er at alle får prøve seg og gjør en bra jobb. Maja Magnussen kommer inn og scorer på 3/3. Eirin Skogen og Mathilde Holck er hentet ned fra Lillehammer hvor de har trent med rekruttlaget. Skogen spiller mye, særlig i forsvaret, hvor hun sammen med Maren Aardahl utmerker seg. Holck skal spille mye i neste kamp mot Fredrikstad kl. 18:05.

 

Skrevet av Astrid M. Holstad