Skrev under på ny kontrakt – Byåsen

Skrev under på ny kontrakt

Marie Henriksen har skrevet under på ny kontrakt med klubben.

Marie som for alvor tok steget inn i førstesekser’n for snart to år siden har skrevet under ny kontrakt med klubben. Jenta, som fyller 18 i sommer, var en svært viktig del av laget i sesongen som var.

Hovedpersonen selv er svært glad for å ha signert en ny kontrakt med klubben og har stor tro på fremtiden i rødt og blått.

Hvorfor valgte du å forlenge med klubben?

– Klubben har store ambisjoner. Det er noe som betyr mye for meg. Med de nye signeringene (Nøstvold, Pedersen journ.anm) har jeg stor tro på at Byåsen skal komme seg nærmere Larvik. I tillegg har klubben ambisjoner om å nå langt i Europa og Champions League, sier Marie til byaasen.noAmbisiøs spiller

Marie har klare mål for kommende sesong når det gjelder hva hun skal bli bedre på.  Det er ei ambisiøs jente vi snakker med på telefon rett etter trening.

Hva er målene for kommende sesong?

– Jeg skal få en bedre forståelse for spillet. I tillegg er målet å bli bedre på skudd og utgjøre en større trussel bakfra på banen. Jeg skal også bli tøffere i forsvar, sier Marie.

EM rundt hjørnet

EM er like rundt hjørnet og ungjenta har en selvskreven plass på laget. Jr EM spilles i Nederland 1. – 14. august.

Under forrige EM ble det bronsjemedalje og i fjor tok de sølv under VM i den Dominikanske Republikk. Der kom Marie med på AllStar laget.

– Vi går for gull denne gangen, ler Marie. Det ble bronsje for to år siden og sølv i fjor, da er det på sin plass og ta gull nå, sier Marie.

Det er mange gode lag på juniornivå og de siste årene har flere lag tatt et stort steg opp.

– Sverige, Danmark, Russland og Nederland er nok de største truslene. Samtidig har Spania en utradisjonell spillestil som alltid er vanskelig å møte, sier Marie.