Sliteseier mot Sola – Byåsen

Sliteseier mot Sola

Jentene møtte ett sultent Sola-lag som kjemper med nebb og klør for alle poeng de kan samle. Det var en jevn innledning av kampen før det ble en 6-3 ledelse til hjemmelaget. Det virket som om alt var på stell, men så ble det mye tvers og usikkerhet både i forsvar og angrep. Rogalandslaget ledet frem til det var 15 minutter igjen av kampen,og da klarte jentene våre å skru på det ekstra giret og dra i land en 5-målsseier.

Det var litt mye rom mellom oss i forsvar og vi sliter med å finne en rytme i både angrep og forvar. Sola spiller offensivt forsvar som vi hadde trent på, men som vi allikevel ikke fikk hull på. Det viktigste for oss er å få med oss alle poengene, så får vi finne det ekstra giret fra start av i neste kamp, sier Ida Alstad.

For utfordingene står i kø. Allerede søndag kommer Gjøvik på besøk til Trondheim. Det er to tette kamper, men med treningen jentene har lagt ned den siste måneden skal de være klar.

Målscorere Byåsen: Tonje Nøstvold (5), Marte Smistad (3), June Andenæs (4), Teodora Tomac, (3) Ida Alstad (5), Sara Andersson (3), Inga Berit Svestad (3), Jenny Grøtan (1)

Toppscorer Sola: Malin Holta (8)