Sliteseier – Byåsen
Byåsen - Tertnes Onsdag 24. februar 2016

Sliteseier

Byåsen gikk seirende ut av oppgjøret mot Nordstrand Håndball Elite. Men Byåsenjentene måtte slite for 2 nye poeng i går kveld. Resultatet ble til slutt 27-33 etter 11-16 til pause.

 

Det var en kamp hvor prestasjonene svingte mer enn de har gjort i de siste kampene. Flere ganger i løpet av kampen hadde jentene en relativ betryggende ledelse, for så noen minutter senere å se at Nordstrand spiste seg godt innpå. Til tross for svingende prestasjoner til tider virket det som om jentene hadde kontroll kampen igjennom.

 

Når forsvarsspillet satt som det skulle viste jentene at vårt kanskje fremste våpen, kontringene, er meget giftige. Gang på gang tvang vårt agressive forsvar frem feil på feil hos motstander, som gjorde at våre kantspillere Kristin Venn og Marit Røsberg Jacobsen til tider kontret Nordstrand i senk. En svært god og offensiv Marie Henriksen skal også ha en stor del av æren for vår effektivitet. Hun ble også kåret til banens beste spiller og vår toppscorer med 7 spillemål.

 

Byåsetrener Claus Mogensen uttaler til Byaasen.no etter kampen blant annet følgende: “Det blev en lidt rodet kamp, hvor vi i perioder spillede rigtig godt og i andre, var der for mange fejl. Jeg synes dog, at vi var riktigt gode i kontraspillet, og specielt i fase 1. Det var glædeligt at se.

Vi ligger fortsat godt til for at tage sølv, men en kamp kan vende op og ned på det. Derfor skal vi fortsat være skærpede, og vi må et sted up på søndag mot Vipers. Vi er dog fortsat ubesejrede hjemme i denne sæson, og den statistik har vi ikke tænkt os at ændre på på søndag”.

 

Byåsens målscorere: Maren Nyland Aardahl 2, Emilie Hegh Arntzen 8 (inkl. 4 straffekast), Kristin Venn 5, Maren Gundersen 2, Silje Waade 1, Marie Henriksen 7, Marit Røsberg Jacobsen 5, Maria Hjertner 3.

 

Nå gleder vi oss, og ser virkelig frem til søndagens oppgjør mot Vipers Kristiansand.