Slovensk motstander i første runde i EHF-Cup – Byåsen

Slovensk motstander i første runde i EHF-Cup

Trekningen av 1. og 2. kvalifiseringsmotstander i EHF-Cup ble gjennomført i EHFs hovedkvarter i Wien forrige uke. Byåsens motstander i første runde blir RK Zagorje fra Slovenia. Kampene skal spilles helgen 10.-11. og 17.-18. september.

Systemet for denne cupen har kommende sesong blitt endret ved at den tidligere CupWinnersCup nå er slått sammen med EHF-Cup. Det skal først spilles 3 kvalifiseringsrunder før man tar fatt på gruppespillet.

Dersom Byåsen tar seg videre fra første kvalifiseringsrunde vil vi i 2. runde få et helnorsk oppgjør hvor vi møter Tertnes helgene 15.-16. og 22.-23. oktober.

Om vår motstander i 1. kvalikkrunde sier Byåsentrener Arne Högdahl i en kommentar – “Jeg vet kun resultater som det slovenska laget har gjort i E-cup de siste sesongene og av resutatene å dømme så får vi hardt motstand allerede i første runde. De har riktig nog tapt ganske tidlig de siste årene mot starke lag. Jevne kamper mot Midtjylland for et noen år siden og større tap for Esbjerg og Leipzig de siste to åren. Vi burde ha god sjanse å klare første runde. Nå må jeg skaffe god informasjon så oddsen kan øke”.

Vi håper vi kan se frem til mye spennende og god europeisk håndball i Trondheim Spektrum utover høsten!