Sluttspillet er straks i gang, og Marie Kristine vil se DERE i hallen! – Byåsen

Sluttspillet er straks i gang, og Marie Kristine vil se DERE i hallen!

I morgen, tirsdag 18/4 reiser vi til Aquarama og møter Vipers i første sluttspillkamp, og på søndag 23/4 spilles returkampen i nye Melhushallen Nord.

Vi har jobbet med å få en elitekamp ut i distriktet, og nå skjer det. Vi spiller førstkommende søndag vår returkamp mot Vipers i Melhushallen, hjemmehallen til vår egen Marie Kristine Rokkones Hansen. Dette er så spennende, vi gleder oss virkelig til å ha en gjesteopptreden i den nye fine hallen. Håper å se masse folk fra både Melhus og omegn på kamp. Vi har maskoter og flaggbærere fra naboklubber i Gauldalen, dette kan virkelig bli en håndballfest for både store og små.

Byåsen har fra tidligere tider vært hele Midt-Norges lag, ikke bare Trondheims, nå vil vi ta dette tilbake. Kom og opplev håndball fra øverste hylle, se oss møte verdens beste håndballag. Det vil selvsagt også bli muligheter for å møte noen av spillerne etter kampen. Det er i skrivende stund meldt dårlig vær, så hva er da bedre enn å dra å se håndball på høyeste nasjonale nivå!?

Forhåndssalg av billetter via vår app (Byåsen Håndball Elite) og vår hjemmeside https://byaasen.no/.

Vil bare gjøre dere oppmerksomme på at hallen fylles fort da vi kan selge bare 700 billetter. Vær rask, trykk deg inn og kjøp deg billett, for dette er en mulighet du ikke kan la gå fra deg!