Sluttspillet: Returoppgjør mot Storhamar! – Byåsen

Sluttspillet: Returoppgjør mot Storhamar!

I morgen, fredag 26.04, er det klart for returoppgjøret i Sluttspillet mot Storhamar. Storhamar vant til slutt første sluttspillkamp med 26-21. Nå har vi tapt mange kamper på rad mot Storhamar. Kan vi forvente at Byåsenjentene varter opp med noe uortodoks på fredag?

 

Byåsenjentene gjorde en meget god første omgang i første Sluttspillkamp i Boligpartner Arena tirsdag kveld. Det var meget høyt nivå både fremover og bakover på banen! Byåsen var det laget som skapte mest og sett under ett burde jentene ledet til pause. Stillingen ble til slutt 10-10 etter 30. minutter.

 

I andre omgang holdt jentene våre følge halvveis ut i kampen til 18-16. Deretter begynte Storhamar jevnt og trutt å øke avstanden, slik at stillingen etter 60 minutter endte 26-21.

 

Alle som følger med i håndball vet at 5 mål ikke er mye å ta igjen på en god dag. På den annen side vet vi at Storhamar er et meget godt håndballag. Men Byåsenjentene har vist at de kan hamle opp med gode håndballag. Nevnte første omgang viste også det. Hvis jentene og støtteapparatet har en god dag på jobb er en semifinaleplass ingen umulighet. Vi kan slå Storhamar på en god dag! Og vi satser på at fredag blir en veldig god arbeidsdag ute på parketten!

 

I Sluttspillet 2018/2019 er det best av 3 som gjelder, slik at slår vi Storhamar fredag, er det duket for siste og avgjørende kamp på søndag!

 

Byåsentrener Atle Oliver Johansen har god tro på en 3. kamp mot Storhamer på søndag, gitt visse forutsetninger. I en uttalelse til Byaasen.no sier han at – «Den syvende kampen mot samme lag i en sesong, kan det være morsomt? Vi gleder oss vi, for den syvende er en ny mulighet til å faktisk slå et bunnsolid Storhamar. Litt mange bom forrige kamp hindret oss i den første kvartfinalen, men vi tar med oss at vi spiller oss til mange gode sjanser. Setter vi de og holder samme nivå bakover, så er det gode muligheter for kamp nummer 8 mellom lagene på søndag. Vi krummer nakken og går på nytt!»

 

Men en god dag på jobb blir enda bedre med et pakket Spektrum. Vi håper derfor på at dere vil være med oss å hjelpe jentene til videre avansement i Sluttspillet. Ta med dere sesongkortene eller lån det gjerne videre til en venn om du ikke selv har mulighet til å bruke det.

 

Det vil også bli ansiktsmaling og konkurranser denne kvelden, og det er gratis adgang til alle under 17 år iført klubbdrakt.

 

Håper vi sees fredag! Jentene vil sette umåtelig pris på din hjelp denne kvelden!

 

Billetter kan kjøpes via vår samarbeidspartner Hoopla.no via denne linken:

 

Vel møtt!

 

 

Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen