Sola gjester Trondheim Spektrum – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Sola gjester Trondheim Spektrum

I morgen, onsdag 07. mars, er det klart for nytt serieoppgjør i Trondheim Spektrum. Da er det tidligere Byåsenspiller, Tonje Nøstvold, og Sola som står på motsatt banehalvdel.

Forrige kamp lagene imellom ble spilt i Åsenhallen i Sola i oktober i fjor. Det var Sola som gikk seirende ut av oppgjøret med 25-22. Solas toppscorer den gang var nevnte Nøstvold med totalt 7 mål. Vår toppscorer var Marit Røsberg Jacobsen med totalt 7 mål, tett fulgt av Ida Hernes med sine 6 spillemål. Byåsens beste spiller ble Tonje H. Lerstad.

 

Hvis vi ser på fjorårets sesong gikk Byåsen seirende ut av begge oppgjørene med henholdsvis 28-38 på bortebane, hvor Kristin Venn ble vår beste spiller og toppscorer med hele 9 mål, mens vi vant 32-20 hjemme.

 

Før morgendagens kamp har begge lag spilt 16 kamper. Byåsen innehar 6. plass med 16 poeng mens Sola ligger på 8. plass med 13 poeng.

 

Hvis vi skal tørre å trekke frem enkeltspillere hos gjestene kommer vi ikke utenom Tonje Nøstvold, som ikke trenger noen nærmere presentasjon. Hun er så langt en av seriens toppscorere med totalt 92 mål på 16. kamper. Dette gir et snitt på ca. 6 mål pr. kamp. Line Ellertsen er også en av gjestenes største måltyver med sine 63 mål på 16 kamper, noe som gir et snitt på ca. 4 mål pr. kamp. Nevnes bør også målvakt Kimberley Megan Ewanovich, som ble Solas beste spiller lagene imellom i høst.

 

For øvrig ber vi publikum legge merke til Solas spiller nr. 11, Anna Bjørke Kallestad. Som vi har omtalt tidligere her på siden, har Kallestad fra og med kommende sesong signert en 3-årig avtale med Byåsen!

 

Begge lag er i poengnød, Byåsen for å kjempe om 4. plass på tabellen mens Sola trenger poeng for å unngå nedrykksstriden. Alt ligger med dette til rette for en spennende og fartsfylt kveld i Spektrum!

 

Til de av dere som ikke har sesongkort eller som enda ikke har kjøpt billett anbefaler vi at dere kjøper billett på forhånd. Dette kan gjøres via denne linken hos vår samarbeidspartner Hoopla.no:

https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/4225573638

 

Kampstart 18:30

 

Kampen vises også på handballtv.com på nett, men husk at håndball er best i hallen!

 

Vi håper på masse folk på tribunen slik at jentene får den nødvendige drahjelp for å kapre 2 svært viktige poeng.

 

Minner også om draktauksjonen Byåsen Håndball Elite har på sine Facebooksider, inntektene går til Kronekampen til CSK. Auksjonen vil avsluttes i Trondheim Spektrum i morgen. Om du vil sikre deg en signert Byåsendrakt hvor inntektene går til en veldig god sak, gå inn å by! https://www.facebook.com/byaasenhandball/

 

Vi ønsker publikum vel møtt og jentene lykke til!

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)