Solid seier i serieåpningen! – Byåsen

Solid seier i serieåpningen!

Byåsenjentene satte virkelig trykk i serieåpningen, og allerede etter 5 minutter hadde de satt standarden for kampen, da sto det 5-0 på måltavla. Derfra og inn var det i realiteten ingen tvil om hvor seieren skulle ende.

Anført av blant andre landslagsspiller Emilie Hegh Arntzen og Jenny Grøtan viste Arne Högdahls mannskap innledningsvis i kampen et tøft og solid forsvar og susende kontringer. I tillegg til storspill fra målvakt Andrea Autsmo Pedersen resulterte dette i at HK Halden først fikk hull på byllen, og satte inn sin første scoring først etter 8 minutters spill.

Nevnte Emilie Hegh Arntzen viste seg virkelig frem i kampen og dundret inn hele 9 scoringer. Hun viste med all tydelighet hvorfor hun var en av Thorir Hergeirssons utvalgte i OL i Rio i sommer.

I tillegg viste en sterk og skadefri Jenny Grøtan hvorfor hun tidligere har vært i Landslagsdiskusjon. Hun satte hele 5 baller bak Haldens målvakt i tillegg til at hun spilte veldig godt bakover. Med dette mottok hun Byåsens #EnForLaget prisen som banens beste spiller!

Ellers bemerket Maren Aardahl seg også med godt spill og sine 5 nettkjenninger!

Øvrige målscorere: Oda Uthus 3, Ida Alstad 3, Silje K. Waade 2, Ida Hernes 2, Marit Røsberg Jacobsen 2, Maria Hjertner 1, Moa Högdahl 1, Kristin Venn 1.