Solid seier

Byåsen kjørte over gjestene fra plankebyen og tavla viste til slutt 34 - 16.

Det var igjen duket for Postenligakamp i Trondheim Spektrum når Byåsen tok i mot Fredrikstad.

Treg start

Kampen startet tregt fra Byåsen sin side og gjestene fikk til tider mye spillerom forran Byåsenmålet. Etter drøyt 15 minutter sto det 4 – 4. I siste halvdel av omgangen satte Byåsen opp giret og det merket Fredrikstad godt. Ballen gikk mye raskere og jentene kriget godt i forsvar.

Til pause var stillingen 17 – 9 til Byåsen.

Et lag på banen

Etter pausen gikk det igjen noen minutter før Byåsenjentene vartet opp med spill slik vi vet de kan. Mål etter mål gikk inn og det var aldri noen tvil om hvem som skulle ta begge poengene. Anført av Ida Alstad vant til Byåsen til slutt med stillingen 34 – 16.

Debuterte med stil

June Andenæs fikk tirsdag kveld sin etterlengtede debut. Det var spenning knyttet til debuten og June var så absolutt ikke beskjeden. Hun vartet opp med flere flotte mål og endte til slutt med 6 scoringer i debuten.

Marta Tomac ble kåret til Byåsens beste spiller og Ida Alstad ble Byåsens toppscorer med syv mål.

Byåsens målscorere: Ida 7, June 6, Camilla 5, Mari 4, Hanna 3, Iva 3, Inga 2, Tonje 1, Marta 1, Raja 1.