Sølv i sikte – Byåsen knuste Vipers – Byåsen
Foto Robert Margnussen

Sølv i sikte – Byåsen knuste Vipers

Byåsen lekte seg til seier i kveldens kamp og utklasset Vipers Kristiansand med hele 24-31. Med kveldens seier inntok vi en delt 2. plass med Tertnes.

Foto Robert Margnussen
Foto Robert Magnussen

Det var i realiteten aldri noen tvil om hvor seieren ville ende. Jentene fortsatte til de grader trenden fra de siste kampene. De viste i store deler av kampen gnistrende kontringsspill, gode returløp i tillegg til duellstyrke i forsvar.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson var tilstede på tribunen. Vi håper og tror han fikk bekreftet uttaket av 6 Byåsenspillere til landslagssamlingen senere denne måneden. Alle våre spillere som er tatt ut til landslagssamling viste svært godt spill. Kaptein Marie Henriksen spilte en gnistrende kamp. Ikke bare styrte hun lagvenninnene på en svært betryggende og god måte, men hun ble også kåret til banens beste spiller og ble vår toppscorer med hele 9 mål. Emilie Hegh Arntzen viste også klassespill og briljerte med presise distanseskudd og genuine assister. Silje Katrine Waade tok virkelig skuddansvar og viste hvorfor hun igjen er med på landslagssamling. Andrea Austmo Pedersen fortsatte storspillet fra tidligere kamper og sto en meget solid kamp. Vår toppscorer denne sesongen, Marit Røsberg Jacobsen, var stadig vekk en trussel for Vipersforsvaret på sine kontringer og kantoverganger. Også Kristin Venn meldte seg på utover i kampen og tegnet seg på scoringslista. Strekspiller Maren Gundersen befester sin posisjon som en av norges beste strekspillere og spilte en meget sterk kamp med hele 5 mål. Hun viste hvorfor hun har spilt flere A-landskamper med det norske flagget på brystet.

Det var med andre ord en stor lagseier med mange involverte.

Medaljejakten fortsetter allerede førstkommende søndag, 07.02, da vi reiser til Kongsberghallen for å møte Skrim Kongsberg før vi tar imot HK Halden hjemme i Trondheim Spektrum onsdag 17.02. Etter 14. serierunde ligger Skrim Kongsberg på en 11. plass mens HK Halden ligger på en 6. plass.

Våre målscorere i kveld ble Emilie Hegh Arntzen 6, Kristin Venn 1, Maren Gundersen 5, Silje Katrine Waade 6, Marie Henriksen 9, Marit Røsberg Jacobsen 4.

Velkommen til medaljejakt i Trondheim Spektrum onsdag 17. februar! Jentene lover å gjøre alt de kan for å fortsette seiersrekken. Hjelp oss å fylle hallen!