Sølvkamp! – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

Sølvkamp!

I kveld venter en tøff motstander i Trondheim Spektrum når Tertnes står på motsatt banehalvdel! Før kveldens kamp har Byåsen på andre plass 25 poeng mens Tertnes på fjerde har 23 poeng. Kveldens resultat blir dermed svært avgjørende i sølvkampen!

 

Forrige oppgjør mellom disse lagene endte med seier til Tertnes, 26-23. Vår toppscorer og beste spiller i denne kampen var Marie Henriksen.

 

Tertnes’ kanskje aller viktigste kort er Stine Skogrand, som også spiller på A-Landslaget. Stine var med Håndballjentene og tok VM gull i Danmark i desember. Hun er også, i likhet med vår egen Emilie Hegh Arntzen, tatt ut til landslagssamlingen 7. – 21. mars. Vi skal så absolutt se opp for denne spilleren. Stine ble imidlertid skadet i Tertnes’ forrige oppgjør og er dermed usikker til kveldens kamp. Laget har uansett flere gode spillere og en sterk tropp, så her gjelder det for Byåsen å være skjerpet fra første sekund.

 

Vår målvakt Andrea Austmo Pedersen sier følgende om kveldens kamp og motstander: “En veldig viktig kamp med tanke på å klare målet om medalje. Vi slet sist kamp mot deres offensive forsvar, og deres gode skyttere. Derfor er det viktig at vi setter forsvaret fra start av, slik at vi får utnyttet vårt ankomst/kontraspill. Noe som har vært veldig bra de siste kampene. Jeg tror det blir en jevn kamp, med mye fart og spenning”

 

Kanskje mer enn noen gang denne sesongen håper vi på fulle tribuner og skikkelig trøkk i kveld. Jentene er avhengig av massiv støtte fra hjemmepublikummet i det som er en kamp om sølv i årets serie. Byåsen har ikke tapt en eneste hjemmekamp hittil denne sesongen. La oss vise gjestene fra Bergen hvorfor Trondheim Spektrum er eliteseriens kanskje mest fryktede arena! Vi oppfordrer derfor hele trøndelag til å legge turen til Trondheim Spektrum i kveld kl. 19:30.

 

PS: Vi minner samtidig om at det er dobbeltkamp i kveld. Før oppgjøret Byåsen-Tertnes spiller Kolstad mot serieleder ØIF Arendal med kampstart kl. 18:00. Vi sees!