Søndag møter Byåsen tabellnabo Aker – Byåsen

Søndag møter Byåsen tabellnabo Aker

Begge lag hadde i fjor en meget god poengfangst første halvdel av sesongen. I år har både Byåsen og Aker slitt med å gjenskape resultatene. På Søndag møtes de til en på fotballspraket 6 poengers kamp. Seier på Søndag vil bety for å ha heng på øvre halvdel av tabellen. Tap vil gjøre at det kan bli ei luke opp til sluttspill plass. Så fremt Fana slår Oppsal hjemme .

(Alle bilder tatt av Fotolars )

Et forsvarsspill med flere brudd vil gi våre målvakter Helle og Annick bedre forutsetninger for å prege kampen mot Aker på Søndag.

Aker har ikke greid å følge opp fjorårets sesong å sliter med å score nok mål. Tidligere Byåsenspiller Tuva Høve er derimot i storslag når det gjelder scoringer å har et snitt på 5 som gjør henne til toppscorer tett fulgt av Karoline Lund. De to og Ane Cecilie Høgseth er spillere vi tror Byåsen må sørge for å ha kontroll på i kampen på Søndag. Aker åpnet serien med to strake seire, men har siden slitt med å få med seg poeng.

Caroline Aar og de andre i Byåsen må på Søndag sette et forsvarsspill som gir juling fra start til mål.

Det blir en åpen kamp Søndag der vi vet med sikkerhet at Byåsen har et sterkt ønske om å få med seg et godt resultat. Atle Oliver Johansen og spillerstall gjør sine forberedelser inn mot Aker vel vitende om at de har et forsvarsspill de må stramme inn før Søndagens bortekamp. Sitter forsvaret er vi sikre på at temposterkt Byåsen skal få med seg et godt resultat fra Ullerns flerbruks hall.

Med Teo i spissen for Byåsen tror vi at det offensive spillet er på plass. Nå må de sammen snøre igjen sekken bakover .

Kampen kan du se på Direktesport.no