Søndagskampen – Byåsen

Søndagskampen

Søndag gjester Njård Trondheim Spektrum og Byåsenjentene jakter to nye poeng.

Slik som resten av kampene i januar, spilles også denne i gamle hall A i Trondheim Spektrum. Sist kamp mot Gjøvik ble svært underholdende og det var en fantastisk stemning i hallen når Herrem og Co tricket inn det ene målet etter det andre. På søndag står Njård på motsatt banehalvdel og Byåsenjentene trenger to poeng for å holde 2. plassen på tabellen.

Søsterduell

For første gang i sin karriere møtes søstrene Tomac til duell på elitenivå. Marta og Teodora har tidligere møtt hverandre i Bringserien og etter det har de som regel spilt for samme lag her i Norge. Etter et opphold i Danmark kom Marta i sommer til Byåsen, samtidig som Teodora dro fra Selbu til Njård.

Når Byåsen åpnet årets sesong borte mot Njård var ingen av søstrene å finne på banen pga skade eller sykdom. Byåsen vant forøvrig denne kampen solid, 32 – 18. Denne gangen blir begge å finne på parketten og det kan fort bli en tøff duell mellom søstrene selv om Marta bedyrer at hun kan være for snill. Vi tok en prat med Byåsens Marta Tomac.

Hvordan blir det å møte sin egen søster?

– Vi har aldri spilt mot hverandre tidligere så det blir nok bra. Jeg håper jeg får spille litt forsvar slik at jeg virkelig får møtt henne. Jeg er nok litt for snill, så det kan bli spennende, sier Marta med et glis om munnen.

Hvem vinner duellen?

– Eh, hvis jeg får spille forsvar så kommer nok hun til å slite mest. Det tror jeg. Teo spiller ikke så mye forsvar så hvis vi skal fighte utpå der så må det bli hvis jeg får spille litt forsvar, avslutter Marta til byaasen.no

Trickskuddene

Camilla Herrem fortsatte trickskuddene fra VM i sist hjemmekamp mot Gjøvik og vi spurte henne om vi kom til å få se det også i denne kampen.

– Nei det kan jeg ikke love dere, ler Camilla.

Hvorfor ikke det?

– Nei, altså det kommer an på hva keeper gjør og det er flere faktorer som spiller inn, fortsetter en av publikumsyndlingene.

– Man kan ikke planlegge slike ting, men det kan jo komme flere trickskudd, avslutter Camilla lurt.

Ta turen til Spektrum på søndag du også!

BILLETTER KJØPER DU HER!