Spennende kamp – Byåsen

Spennende kamp

Det ble en jevn og spennende kamp når utfordreren Stabæk møtte Byåsenjentene til duell.

Dermed er Byåsenjetnene et viktig steg nærmere et fast grep på i hvertfall sølvmedaljen.

Byåsen satte forsvaret sitt godt fra start av og Terese Pedersen leverte varene i mål. Dette gjorde sitt til at Stabæk aldri kom seg opp i ledelsen. Etter halvspilt omgang ledet Byåsen 7 – 5.

Stabæk på sin side sto også tidvis svært godt i forsvar, men Byåsen klarte å gå til pause med en firemålsledelse, 16 – 12.

Slapp seg ned

I andre omgang slapp Byåsenjentene seg ned og Stabæk fikk komme mye enklere til scoringer. Det ble en del mislykkede forsøk og Byåsen bommet på klare sjanser.

De siste 10 minuttene fulgte lagene hverandre tett og det var ikke mange målene som skilte Byåsen og Stabæk. Til ellevill jubel fra publikum satte Raja Toumi spikern i kista, 31 – 29, med et minutt igjen på tavla.

31 – 29 ble også sluttresultatet og to svært viktige poeng ble igjen i Trondheim Spektrum.

Camilla Herrem ble kåret til Byåsens beste spiller og for Stabæk ble Karoline Næss banens beste.

Byåsens målscorere: Tonje Nøstvol 7, Ida Alstad 6, Raja Toumi 6, Camilla Herrem 6, Marta Tomac 2, June Andenæs 2, Inga Berit Svestad 2.