Spennende og viktig oppgjør mot Gjerpen søndag. – Byåsen

Spennende og viktig oppgjør mot Gjerpen søndag.

Førstkommende søndag, 5. november, er jentene nok en gang klare til kamp. Da er det Gjerpen fra Skien som gjester Trondheim Spektrum.

Jentene fikk en etterlengtet seier i forrige seriekamp da Glassverket fra Drammen ble knust hele 34-15 etter en flott oppvisning av Byåsen i Spektrum.

 

Denne gangen er det altså Gjerpen som kommer på besøk. Pr. i dag ligger Gjerpen på 7. plass på tabellen med 6 poeng på syv kamper. Byåsen innehar 10. plass med 4 poeng på like mange kamper.

 

I fjorårets sesong endte Gjerpen til slutt på 10 plass etter endt serie. Begge fjorårets kamper endte med seier til Byåsen. Hjemme i Trondheim Spektrum ble det en solid seier til Byåsen med hele 42-30, en kamp hvor tidligere Byåsenspiller Emilie Hegh Arntzen ble vår toppscorer og banens beste spiller med 7 mål, tett fulgt av Moa Högdahl, Ida Alstad og Marit Røsberg Jacobsen, alle med 6 mål.

Borte i Skienshallen vant også Byåsen. Sluttresultatet ble til slutt 28-35. Våre toppscorere den gang Ida Hernes og Ida Alstad med 7 fulltreffere hver. Ida Hernes ble også kåret til Byåsens beste spiller.

 

I år har Gjerpens Melanie Mie Bak skapt frustrasjon og hodebry hos alle motstandere. Etter 7. serierunde er hun toppscorer i Eliteserien med hele 54 mål totalt, 21 av disse har kommet etter straffekast. Dette gir danske Bak et snitt på hele 7,7 mål pr. kamp, noe som er veldig høyt. Dette er en veldig viktig spiller for Byåsen å stoppe i kampen om 2 poeng.

 

Våre toppscorer er Marit Røsberg Jacobsen med totalt 42 mål og Kristin Venn med 33.

 

Vår toppscorer og beste spiller i siste kamp mot Gjerpen, Ida Hernes, tror følgende må til om Byåsen skal sikre seg 2 poeng mot Gjerpen på søndag – «Jeg tror det blir viktig for oss å stå sammen som et lag, og fortsette det gode arbeidet som vi gjør sammen. Spesielt blir det viktig å jobbe godt i forsvar slik at vi kan utnytte tempoet vårt fremover, og ha tålmodighet i angrep slik at vi kan spille oss til gode sjanser».

 

Vi håper så mange som mulig tar turen til Trondheim Spektrum på søndag og hjelper jentene frem i samme spor som i kalasseieren over Glassverket! Ida Hernes og resten av jentene lover å gi alt i kampen om 2 nye poeng og avansement på tabellen! Det håper vi at vårt trofaste publikum også vil være med på.

 

For de som ikke har sesongkort kan billetter enklest kjøpes via denne linken

https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/

 

Vi ønsker vårt kjære publikum velkommen til et spennende oppgjør og våre jenter lykke til i kampen om nye poeng!

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)