Spillerprofil: Kristin Venn – Byåsen

Spillerprofil: Kristin Venn

"Lynvingen" som kom som ei kule da Camilla Herrem forlot Byåsen i år, til fordel for Baia Mare. Neste spiller ut er venstrekant Kristin Venn. Dette har hennes lagkamerater å si om henne!

Navn: Kristin Venn
Drakt nr: 5
Posisjon: Venstrekant
Fødselsdato: 05.03.1994
Kjennetegn: Twelvepack og forvirra blikk

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Kristin?

Lagets maskin og muligens en ulv i fåreklær. Kristin har kommet inn fra kanten som en rakett denne sesongen! Hun er ekstremt målbevisst og har ett stort ønske om å bli best noe hun har alle forutsetninger for å klare. Kristin har den sykeste fysikken jeg noen gang har opplevd til en tjueårig håndballspiller. Det er nok mange på laget som misunner henne den kroppen. I tillegg har Kristin en veldig god teknikk. Hun kan skyte overalt i målet, noe som gjør henne vanskelig for målvaktene å lese. Det spørs om Kristin er blitt dem nye Herrem her i byen. Kristin er også en av de på laget som bidrar mest til botkassa. Hun er meget distre, og lever ofte i sin egen verden.

Hva gjør hun utenfor parketten?

Utenfor parketten så tar Kristin seg et sabattår. Hun er akkurat ferdig med videregående, og jobber kun litt i barnehage. Kristin er fra Skaun, og er allerede blitt en så stor helt i hjembygda, at de har oppkalt både barnehagen og kirka etter henne! Venn barnehage og Venn kirke 🙂 Hun er over middels glad i dyr, og driver både med hundeoppdrett og kanindressur på fritida.

 

Følg med på Kristins fanside på facebook, for oppdateringer!