Spillerprofil: Maren Aardahl – Byåsen

Spillerprofil: Maren Aardahl

Vi fortsetter med å bli kjent med Byåsenjentene, og har nå komme til Maren Aardahl. Bakspilleren til Byåsen er på rekruttlandslaget, i tillegg til å spille for Byåsen. Hennes lagkamerater i Trøndelag beskriver henne som en «gangsterdiva» med mange fancy «dancemoves» på lur.

Navn: Maren Nyland Aardahl
Drakt nr: 3
Posisjon: Bakspiller
Fødselsdato: 02.03.1994
Kjennetegn: Dama med 1000 fakter.

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Maren?

Maren er en seriøs, klok, ung jente som har vært i Byåsen helt siden hun startet med håndball. Hun har utviklet seg veldig de siste årene, og har blitt en forsvarsklippe, og en venstreback som ikke er lett å stoppe. Hun slurver ikke unna en eneste trening, og hun legger ned masse tid og energi for både å bli godt trent og for å bli en skikkelig god håndballspiller.Hun hater å tape, uansett hva det er, så hun var absolutt ikke fornøyd i sommer, da moren på laget (Ingrid Ødegård) slo henne i en av styrketestene. Hun har helt sikkert trent ekstra mye på den øvelsen etter dette, for å unngå at dette skjer igjen. Maren er også skoleflink, og hvis noen av jentene har et kunnskapsspørsmål, er det ofte Maren som blir spurt. Maren er bare 20 år, men hun har nykker som en 35-åring. I sin debutsesong for Byåsen, i en bortekamp, viser hun tegn til publikum om å roe seg ned i det hun går mot benken for å sone sin 2-minutter. Maren er ei jente med mye latter, og en rekke morsomme ansiktsuttrykk.

Hva gjør hun utenfor parketten?

Utenfor parketten leser Maren økonomi på Handelshøyskolen på første året. Hun går i sin mors fotspor karrieremessig.
Hun har scoret bra på guttefronten da hun har funnet seg en som i disse dager er i ferd med å gjøre ferdig arbeidet med sitt eget hus.
De flytter inn der når som helst, og selv om huset er på Melhus, er det ikke så aller verst å flytte rett hjemmefra og inn i et splitter nytt hus.

Sivilstatus blir dermed ganske snart samboer 🙂

For å følge med på hva som skjer med Maren, og resten av Byåsenjentene, bli fan på facebook!