Spillerprofil: Marta Tomac – Byåsen

Spillerprofil: Marta Tomac

Byåsens kaptein og bakspiller Marta er endelig tilbake på parketten igjen, etter et år på sidelinja med en skulderskade. Slik presenterer lagvenninnene Marta.

Navn: Marta Tomac
Drakt nr: 6
Posisjon: Bakspiller
Fødselsdato:20.09.1990
Kjennetegn: Ikke fullt så bred rumpe som hun mener selv

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Marta?

Dragen er tilbake. Etter ett år på sidelinjen hvor mesteparten av tiden har gått til å kjefte på storesøster Teodora. (Det høres ihvertfall sånn ut når vi prøver å tolke kroatisk.) Marta har jobbet hardt for å komme tilbake denne sesongen og vi gleder oss til å få fullt utbytte av innsatsen. Marta er kroat. Selv om hun snakker mer trønderdialekt enn noen andre omtrent, så kommer vi ikke utenom at hun er kroat. Det skal gjerne snakkes høyt og meninger skal deles. Godt å ha i et lag som for det meste består av beskjedne ungjenter. Marta er veldig god til å snakke med alle. Hun bryr seg om de skadde og engasjerer seg for de som spiller.  Hun er en viktig forsvarsspiller for oss, og bidrar i tillegg med taktiske innspill til angrepet. Marta har et uvurderlig håndballhode, noe vi i laget vet å utnytte og sette stor pris på! Hun har en spilleforståelse som er helt unik, og kan spille andre til drømmesjanser. Forhåpentligvis blir skuldra helt bra slik at vi får se hennes kunster i angrepsspillet om ikke så lenge

Hva gjør hun utenfor parketten?

Utenfor banen studerer Marta økonomi på Handelshøyskolen og jobber i en klesbutikk. Hun er supersosial, og henger mye med venner og lagvenninner. Hun er alltid med hvis det skjer noe sosialt på laget, og er også ofte den som setter ting i gang. På guttefronten ryktes det at hun er alt for kresen, så han må virkelig være spesiell han som til slutt får has på henne.

Sivilstatus: Singel med stor S!!

Følg med på Martas fanside på facebook for oppdateringer