Spillerprofil: Silje Katrine Waade – Byåsen

Spillerprofil: Silje Katrine Waade

Navn: Silje Waade
Drakt nr: 10
Posisjon: Bakspiller
Fødselsdato: 20.03.1994
Kjennetegn: Humørspreder

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Silje?

Silje har en kraft i kroppen som mange av oss bare drømmer om. Hun er utrolig godt trent, og har en fightervilje uten like. Lykke til, til den som prøver å gå forbi Silje i forsvar. Det har seg sånn at det å skal finte på Silje, er som å be om juling. Ikke nok med at hun er sterk som en bjørn, hun skyter som en hest sparker. Altså HARDT! I slutten av forrige sesong var Silje så uheldig å ryke korsbåndet for andre gang. Men er det noen som skal klare å komme sterkere tilbake enn noen gang, så er det Silje. Silje har en pågangskraft og vilje som er imponerende.

Sprudlene jente med masse godt humør

Innsats uten like

Lojal venninne og lagspiller

Jordnær og jovial

Energi døgnet rundt

Silje er lagets maskin- denne dama er 100% seriøs når det kommer til trening, samtidig som hun sprer masse godt humør til en hver tid. Håndballkarrieren har ikke gått helt knirkefritt, men vi gleder oss til å se henne bidra neste sesong med ferdigheter som fightervilje, panserforsvar og distanseskudd.  Silje har alltid en spøk på lur og er virkelig en viktig spiller for oss både på og utenfor banen!

Hva gjør hun utenfor parketten?

I tillegg til at Silje er en veldig god håndballspiller, er hun også ei fantastisk jente som er singel – så gutter kjør på, hun er litt av et catch !! I år har hun et friår fra studier, og har steppet inn som supernanny for Ingrids Isabel. En jobb hun passer perfekt til. Hun er leken og utstråler positiv energi til alle rundt seg.