Spillerprofil: Tonje Nøstvold – Byåsen

Spillerprofil: Tonje Nøstvold

Vi har kommet til presentasjon av Byåsens 3 spiller. Denne dama er Byåsens nest eldste spiller, og kan vise til hele 185 landskamper for Norge, hvorav 156 av disse er for A-landslaget! Hennes lagkamerater har følgende å si om spilleren fra Stavanger.

Navn: Tonje Nøstvold
Drakt nr: 4
Posisjon: Høyre bakspiller
Fødselsdato: 07.05.1985
Kjennetegn: Ganske store pupper til håndballspiller å være, alltid med mobiltelefon foran eller ved trynet

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Tonje?

Tonje beskrives best som en guttejente. Ikke fordi hun er maskulin på noen som som helst måte, men fordi hun har mentaliteten til en mann.
Hun gidder ikke henge seg opp i småting, og en spade er som oftest en spade for Tonje. Hun tolker ikke feil og vrir ikke på ting slik som vi andre jenter ofte gjør.
Dette er nok noe av grunnen til at hun har så mange mesterskap for Norge. I tillegg har hun en teknikk som mange bare kan sikle etter, og evnen til aldri å gi seg. Har hun bommet på de 10 første, så gjør hun alt hun kan for at skudd nr 11 skal i kassa.  Tonje har masse rutine, og med de kvalitetene hun besitter i angrep, med både blikk for spillet og skudd, er hun en kjempeviktig spiller for oss. Hun har også en kreativ side, og byr gjerne på en piruett-straffe selv om det er en jevn kamp – noe som publikum vet å sette pris på.

Hva gjør hun utenfor parketten?

Utenfor parketten jobber Tonje hos Sparebank 1 på Byåsen, og så er hun «mamma» til shäferen Bruce. Det blir mange turer rundt Kyvannet i løpet av ei uke for Tonje, men det har hun ikke noe i mot. Hun skulle nok ønske at hun kunne flyttet Trondheim litt nærmere Stavanger, slik at hun fikk sett familien litt oftere og bodd litt mer i sitt drittdyre hus.

Sivilstatus: Helgesamboer med Christoffer (Doffen), ukesamboer med Bruce.