Spillerprofil: Vera Bekken – Byåsen

Spillerprofil: Vera Bekken

Navn: Vera Bekken
Drakt nr: 11
Posisjon: Bakspiller
Fødselsdato: 20.09.1995
Kjennetegn: Kinderegg

Hvordan vil du som lagvenninne beskrive Vera?

Selfiedronninga Vera Bekken – en ting er sikkert, man ler godt rundt Vera. ”E æ male eller female?”.. Derav kallenavnet kinderegg. Lagets mest kresne, og motebevisste, hun ser alltid fin og fresh ut – til og med på trening lørdags morgen.. Vera er ei svært livlig jente, og lattern sitter alltid løst når denne jenta er i nærheten. Ikke redd for å si det hun mener, og tenker ikke alltid før hun snakker. Dermed finnes det noen morsomme sitater fra Vera. Som da hun trodde vi var i Syria da vi var på flyplassen i Zurich.

Men nok om det! Vera er Frøyas stolthet, hun flyttet hjemmefra som 15åring for å satse 100% på håndball. Noe hun så lang har klart med stor suksess – hun er den første frøyværingen som spiller eliteserie. Dette er stort! Hun er fryktløs, og har en fantastisk skuddarm som er vanskelig å stoppe.  Hun har et fantastisk håndledd, og en snert i skuddet som lurer enhver keeper i eliteserien.

Hva gjør hun utenfor parketten?

På fritiden går Vera siste året på Heimdal VGS, håndballlinja. Hun bor på hybel i Trondheim, men så hjemmekjær som hun er, prøver hun å være på Frøya når hun har mulighet. Tror også fritiden tilbringes sammen med den nye flammen, som også stammer fra Frøya.