Sterk 3. plass! – Byåsen

Sterk 3. plass!

Søndagens bronsjefinale mot Bayer Leverkusen endte med seier til Byåsen.

Det ble en sterke tredje plass til Byåsen i Ladies Cup i Tyskland. Byåsen styrte bronsjefinalen fra start til mål. Byåsen var best i alle ledd og stod kampen helt ut. Siste 15 minuttene var tyskerne skikkelig slitne og ga nærmest opp. Gjennom godt forsvarspill løp Byåsen over de og det ble masse kontringsmål. Jentene hadde kun seks tekniske feil i løpet av hele kampen som er meget sterkt i internasjonal håndball. Begge våre målvakter stod meget godt og det løsnet skikkelig for Inga Berit utover kampen. Det endte med 34 – 17 (14 – 9).

Valery er meget godt fornøyd med turneringen. Det ga oss god kamptrening som er flott å ta med seg inn mot høstens store mål som er kvalifiseringen til Champions League.

Turen går nå videre til Grenzach. En liten by tett på grensen til Basel i Sveits. Der ligger laget i treningsleir hele uken før de drar til Stuttgart neste helg og spiller nok en turnering.

Byåsens målscorere: Ida 8, Inga Berit 7, Raja 6, Marte 3, Mari 3, Iva 3, Tonje 2, Astrid 1 og June 1. 

Turneringen ble vunnet av Györ med 23 – 21 over Oltchim Valcea i finalen. I kampen om femteplassen vant Metz 22 – 20 over Thüringer.

 

(Byåsen)