Sterk Byåsenseier – Byåsen

Sterk Byåsenseier

Tonje Nøstvold og Camilla Herrem tok en solid seier over klubben som de vokste opp i.

Det tok Byåsen nesten ni minutter å gå i ledelsen over Sola i onsdagens Cupkamp, men derfra og ut var det enveiskjøring.

Byåsen leverte en god første omgang og forsvarsspillet så ut til å sitte godt. Til pause hadde Byåsen scoret dobbelt så mye mål som Sola og ledet 18 – 9.

Ida sterkt tilbake

Ida Alstad var tilbake på banen i kveldens Cupkamp etter skaden hun pådro seg mot Buducnost sist søndag. Det gikk ikke lenge før hun skulle markere seg. God i forsvar og virket lenge solid i angrep. Til slutt sto hun med 8 mål.

Tonje best

Tonje Nøstvold var tilbake i Åsenhallen for første gang på seks år i kveldens NM-kamp. Og for et «comeback». Tonje scorte hele 7 mål og ble kåret til banens beste av juryen i Åsenhallen.

Kampen endte med en solid seier til Byåsenjentene, 24 – 34. Byåsen er dermed videre til neste runde av Cupen som er kvartfinalene. Hvem Byåsen møter trekkes i morgen, torsdag.

Byåsens målscorere: Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 7, Ida Alstad 8, Mari Molid 5, June Andenæs 1, Hanna Yttereng 4, Raja Toumi 2, Iva Fialova 1, Inga Berit Svestad 1.