Stor takk til Claus Mogensen – Byåsen

Stor takk til Claus Mogensen

Vi teller ned og snart er Claus sin periode i Byåsen Håndball Elite over – for denne gang!

 En periode vi må kunne karakterisere som helt fantastisk. En 2. plass i årets serie med en av tidenes yngste håndballjenter, er meget sterkt! Tre år med målbevisst arbeid sammen med en unik gjeng med ambisiøse, profesjonelle og treningsvillige håndballjenter er over.

Perioden kan også sies å ha vært turbulent på flere måter. Ikke bare har tiden vært noe preget av økonomiske utfordringer, men det har også vært utskiftinger av spillere. Sterkt meriterte profiler som Camilla Herrem, Raja Toumi, Marta Tomac og Ida Alstad for å nevne noen, har forlatt klubben til fordel for andre klubber i inn og utland. Andre sentrale lagspillere har vært skadet. Men dette synes ikke å ha hatt særlig innvirkning på innsatsviljen og «gøttsen» i laget. Laget har bare fortatt sine gode prestasjoner! Det har hele tiden stått «sultne» spillere klare til å ta muligheten og ansvaret. I sum viser dette at «skuta» har blitt meget godt rigget! En for laget og TÆL som verdigrunnlag, har stått og står fortsatt sterkt!

At Byåsen Håndball Elite var det eneste laget som i sesongen 2015/2016 spilte jevnt med Larvik, forteller hva som bor i laget! Det at to av våre spillere ble tatt ut på årets Grundig liga lag, er også en bekreftelse på at målbevisst og riktig arbeid gir resultater. Flere av spillerne spiller på landslag. Der er lett å peke på de individuelle ferdighetene til spillerne enkeltvis. Men i BHE har man også sett verdien og nødvendigheten av å arbeide som en gruppe – som et lag, som et godt sammensveiset team. Dette i sum er resultatet av hva «Årets trener» i Grundig ligaen har skapt. Utnevnelsen av Claus til «Årets trener» i ligaen, er derfor vel fortjent – og kroner hans  3-årige verk i Byåsen Håndball Elite på en utmerket måte.

I dag ble sesongens siste frokostmøte avhold, med spillere i og medspillere (sponsorer og samarbeidspartnere) til Byåsen Håndball Elite til stedet. Der takket spillerne med Marie Henriksen i spissen, Claus for hans innsats i perioden. Vi kunne nok se det Claus, du ble virkelig rørt av måten jentene takket deg av på! En herlig avslutning som betyr at du har fått plass i mange trønderske håndballhjerter!

Styret ønsker Claus Mogensen tusen takk for et fantastisk arbeid som hovedtrener gjennom tre år – og ønsker lykke til videre i Danmark.

Styret takker ellers hele støtteapparatet på og utenfor laget, for en flott innsats i sesongen 2015/2016.

Styret i BHE