Storhamar ble akkurat litt for stor. – Byåsen

Storhamar ble akkurat litt for stor.

I Boligpartner Arena i kveld ble det som vi håpte, en skikkelig kamp om poengene. Dessverre så trakk vi det korteste strået og måtte la poengene bli igjen på Hamar.

Det var veldig mye bra spill i kveld, begge lagene gjorde en god kamp. Storhamar var i føringen fra start og ledet med to mål, men vi slo tilbake og etter 13 minutter så var det Byåsen som var i føringen av kampen. Kampen bølget frem og tilbake, første omgang endte 15-12 i favør Storhamar.

Beklageligvis så klarte vi aldri å ta tilbake ledelsen, til tross for at vi kom litt nærmere mot slutten, på det meste lå vi under med 8 mål. Kampen endte 30-27

«Jeg synes Byåsen er et godt lag, og jeg tror de kommer til å ta masse poeng utover, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.»

«Jeg er fornøyd med seier. Det var det som var målet i dag. Vi vet Byåsen er veldig tøffe. Selv om de ligger litt nede på tabellen, vet vi det er et veldig tøft lag, og vi tok dem veldig på alvor» sier Guro Nestaker.»

(Begge sitatene er hentet fra Storhamar sin hjemmeside)

Vi må alt i alt si oss fornøyd med kvelden i.o.m. vi avslutter sterkt og pynter bra på resultatet mot sølvplassen i ligaen.

Caroline Aar Jakobsen og Kjerstin Boge Solås måtte dele toppscorertittelen med hele 6 fulltreffere hver.

Neste kamp er på hjemmebane mot vår gamle rival fra Bergen, Tertnes. Vi gleder oss!