Storhamar byr opp til kamp! – Byåsen

Storhamar byr opp til kamp!

Sist gang lagene møttes så endte kampen 24 – 24 på Hamar. En kamp hvor Byåsen Håndball Elite like gjerne kunne fått med seg to poeng. På Instagram melder Storhamar at de ønsker å vise at de er bedre enn uavgjort resultatet på hjemmebane i Januar . Det ble flere tøffe duller i kampen sist og Byåsen Håndball Elite møter opp til kamp for å vise muskler før sluttspillet starter.

Anna Kallestad og Frode Bjerkan gleder seg til Storhamar kampen på Onsdag.

Storhamar har et lag som har gjort sine saker bra gjennom hele sesongen. De har fått et kollektiv til å jobbe sammen i alle faser i spillet samt at målvakt Stine Liden har gjort sine saker bra i mellom stengene. De har en kantspiller i Emilie Hovden som bøtter inn mål på bestilling med sine 148 mål som kant spiller. De knuste nettopp Vipers og har kun tapt to kamper denne sesongen.

Byåsen Håndball Elite hadde en god økt i storstua på Lørdag.

Byåsen liker å møte lag som Storhamar som for øyeblikket er hakket foran ut i fra resultater de siste sesongene . Nå er imidlertid Byåsen håndball Elite i ferd med å sette en stall som for mange overrasker med å ta Bronse allerede i år. Spillere tar stadig steg og flere melder seg på i kampene. På Onsdag blir det utdeling av medaljer. Hva hadde vel smakt bedre enn å gjøre det med å slå Storhamar på hjemmebane først. Dette er en toppkamp i en Rema 1000 liga som er i ferd med å utvikle flere lag som kan gi hverandre god kamp. Det at Storhamar ønsker å komme til Trondheim håndballens hovedstad å rette opp et resultat fra en kamp de ikke var helt fornøyd med tenner nok ekstra gnist i Byåsen Håndball Elite sine spillere.

Patty er en av de som har kommet godt i siget . på Onsdag håper vi at forsvaret til Storhamar skal få nok å jobbe med på vår venstre side i angrep.

Kjøp billetter til kamp på Byåsen App.

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.innit.hockeyapp.byaasen&hl=no