Storseier! – Byåsen

Storseier!

Byåsenjentene gikk tøft ut mot de polske mesterne i kveldens kamp.

Zaglebie Lubin fikk virkelig smake på Byåsenjentenes TÆL i kveldens kamp i Cup Winners’ Cup. De polske mesterne spilte tøff fysisk håndball, men Byåsen svarte tilbake.

Solid spill

Byåsen gikk hardt til verks i kveldens kamp og de polske mesterne fikk bryne seg på et tøft Byåsenlag. Etter 15 minutter ledet hjemmelaget 11 – 8 og jentene så seg aldri tilbake. Publikum fikk se god underholdende håndball og til pause var stillingen 20 – 14.

Tom for krefter

Etter hvilen fortsatte Byåsenjentene med det solide spillet og de slapp seg aldri ned. Lubin gikk etter hvert tom for krefter og til tider var det kun et lag på banen, og det var Byåsen.

Anført av en god Raja Toumi og en Camilla Herrem som tricket inn flere flyvere valset Byåsen over de polske mesterne. Til slutt viste tavla 37 – 23 til vill jubel fra publikum.

Fornøyde trenere

– I første omgang var vi ikke helt på topp i forsvar, men vi kom oss opp, sier Byåsens trener Frode Bjerkan etter kampslutt.

– Flere spillere viser seg virkelig frem i dag og vi var solide. Lubin gikk tom for krefter, men vi la oss ikke bakpå av den grunn og jentene holdt trykket oppe, sier Bjerkan.

– Vi kan alltids pirke på noe småting, men vi vinner tross alt ganske solid og det skal vi være veldig fornøyd med, avslutter Bjerkan til byaasen.no

Fantastisk stemning

De 942 tilskuerne skapte en fantastisk stemning i Trondheim Spektrum i kveld. Den åttende spilleren leverte virkelig varene og Byåsenjentene takket så mye for støtten etter kampen. I siste spillesekund sendte Ida Alstad avgårde et knallhardt skudd fra 15 meter som gikk inn til vill jubel fra publikum.

Byåsens målscorere: Raja Toumi 10, Camilla Herrem 10, Ida Alstad 9, Tonje Nøstvold 5, June Andenæs 2, Inga Berit Svestad 1.

(Byåsen)