Overbevisende seier mot Levanger – Byåsen

Overbevisende seier mot Levanger

Byåsenjentene viser god formutvikling og er solide i forsvar noe som gir de muligheten til flere kontringsmål og mål i ankomstfasen.

Etter en litt haltende start på januar har jentene virkelig funnet storformen. Levanger fikk virkelig kjørt seg på hjemmebane.

De første minuttene var jevne og etter 11 minutter sto det 5-5. Da takket jentene for seg og satte inn ett ekstra gir. Kontringene satt og uansett hva Levanger kom opp med i forsvar løste Byåsen det på en fortreffelig måte. Forsvaret lukket igjen sammen, og kom det noen forbi sto Terese bakerst og plukket dem. Med seg i garderoben etter første omgang hadde jentene en ledelse på 11 mål.

Andre omgang starter like forrykende, og på det meste sto det 25-10. Valery brukte kampen til å rullere mye på laget og alle fikk spilletid. Det var viktig i en periode hvor det er mange kamper og stor belastning.

Raja en god dag både i forsvar og angrep, både som skytter og servitør,  med flere lekre innspill til strekspillerne. Hun ble kåret som Byåsens beste av en lokal jury. Mange hadde en god dag og samtlige Byåsenjentene fikk noen minutter å vise seg frem på.

Byåsens topptcorer ble Ida Alstad med 7 mål. Tonje Nøstvold 6, Ida Alstad og Camilla Herrem begge med 5 , June Andenæs 4, Silje Waade, Teodora Tomac, Inga Berit Svestad, Sara Andersson og Astrid Holstad Mjøen alle med 1 mål hver.