Stortalent og publikumsfavoritt til Byåsen!  – Byåsen
Foto: Svein Strømberg

Stortalent og publikumsfavoritt til Byåsen! 

Julie Bøe Jacobsen er av flere beskrevet som et stort talent og en publikumsfavoritt. Fra og med kommende sesong og i minst 3 år blir hun å finne i Trondheim Spektrum! 

Midtbacken Julie er 19 år gammel og kommer opprinnelig fra Nittedal i Akershus. Som spiller kommer hun fra 1. divisjonsklubben Rælingen, hvor hun er i det øvre sjiktet når det gjelder antall mål. Som Eliteseriespiller debuterte hun for Rælingen sesongen 2015/2016, også her var hun en av Rælingens mestscorende.  

 

Publikumsfavoritt 

Sesongen var hennes definitive gjennombrudd som håndballspiller. Norsk Topphåndball avholder årlig sin «Årets publikumsfavoritt» og for Rælingen var det Julie som fikk denne utmerkelsen. Hun ble også «Topp 5» blant alle eliteserielagenes kandidater. Av nettstedet Kvinneidrett.no fikk hun prisen som «Sesongens unge spiller – Grundigligaen 2015/16». I tillegg ble hun ble også nominert til diverse idrettstalentpriser. Påfølgende sesong ble dessverre litt amputert grunnet en langtidsskade, men er nå tilbake som en av Rælingens mestscorende! 

 

Hun har en rekke aldersbestemte landskamper bak seg. For Juniorjentene (LK98) har hun spilt 28 kamper og har hele 86 mål. Julie er også i troppen når LK98 spiller Junior VM i Ungarn i sommer 01.-14. juli. 

 

Som spiller har hun store ambisjoner og mål – hun vil rett og slett bli best! Og sikter seg selvsagt inn på en plass på det norske A-landslaget med tiden. 

 

Med Julie i laget får vi ei jente med hurtighet og som spiller med tempo. Hun har en styrke i å spille opp de rundt seg og har et godt blikk for spillet. Disse kvalitetene gjør at hun passet godt inn i Byåsens spillestil.  

 

Julie´s mål og ambisjoner

 

Alder: 19 år 

 

Posisjon: Midtback 

 

Hvor lenge har du spilt håndball? Begynte å spille håndball når jeg var 5 år. 

 

Hvilke Ambisjoner har du? Først og fremst ønsker jeg å bli en sentral spiller for Byåsen. Også ønsker jeg å komme på A-landslaget.  

 

Hva vet du om Byåsen? Jeg vet at Byåsen er en profesjonell klubb som trener veldig bra og har store mål for fremtiden. I tillegg er det en klubb som har vært i toppen i damehåndballen over lang tid.  

 

Hvilke forventninger har du til Byåsen? Forventningene mine til Byåsen er at jeg blir en del av en treningsvillig og trivelig gjeng som ønsker å jobbe knallhardt for de målene klubben og spillerne har satt. 

 

Hvorfor sa du ja til Byåsen? Jeg sa først og fremst ja til Byåsen fordi de har et godt sportslig tilbud og har vist seg å være veldig gode på spillerutvikling. Jeg fikk inntrykk av at det et veldig godt miljø og et godt støtteapparat. I tillegg er jeg glad for at jeg kan kombinere håndballen med studie på NTNU.  

 

Hva mener du bør være Byåsen Håndball Elite sin ambisjon for sesongen 2018/2019? Jeg håper og tror at vi kan være med å kjempe i toppen.  

 

Vi har jo et mål om å bli et Champ Leauge-lag sesongen 2020/2021. Er det noe du kunne tenkt deg å være med på? Selvfølgelig! Jeg har veldig lyst til å spille på det høyeste nivået innenfor klubbhåndball. 

 

Hva er ditt mål som håndballspiller i Byåsen Håndball Elite? Mitt mål i Byåsen er først og frem å være en viktig bidragsyter til at vi når de målene vi har satt. Jeg ønsker å bidra med tempo i spillet og gjøre spillerne rundt meg gode. 

 

Da ønsker vi Julie hjertelig velkommen til Byåsen og ser virkelig frem til å ha deg i spillergruppa i minst 3 år!  

 

Det vil for øvrig bli opprettet en fanside av Julie på Facebook en av de nærmeste dagene, som er identisk med våre øvrige Elitespilleres fansider. Her kan du bli bedre kjent med og følge Julie fremover. 

 

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)