Svært jevn kamp – Byåsen

Svært jevn kamp

Søndag kveld var Byåsenjentene på plass i Karusshallen for sesongens andre møte med Vipers.

Det ble alt annet enn en kjedelig kamp for de fremmøtte i Karusshallen. Byåsen og Vipers fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang og til pause var det uavgjort, 14 – 14.

Herrem i form

En god Camilla Herrem scorte fem mål for Byåsen før pause i kveldens kamp. Landslagsvingen virker å være i svært god form for tiden og scoringsformen er på topp. Hun er så langt Byåsens mestscorende denne sesongen med 73 mål på 13 kamper. Camilla er kun slått av Fredrikstads Kamilla Ersek som har scoret 3 mål mer så langt denne sesongen.

Like jevn andre omgang

Andre omgang i kveldens kamp ble nesten like jevn som den første. Byåsen ledet derimot hele andre omgang og på det meste med fire mål. Kampen endte til slutt 24 – 25 til Byåsen. Dermed ble to svært viktige poeng med hjem til Trondheim.

Byåsens målscorere: Camilla 8, Tonje 4, Ida 4, Mari 3, Marta 2, June 2, Inga Berit 2.

Toppscorer Vipers: Kristine Lunde Borgersen 5.