Tabelltoer Vipers til Trondheim Spektrum! – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Tabelltoer Vipers til Trondheim Spektrum!

Førstkommende onsdag gjester tabelltoer Vipers Kristiansand Trondheim Spektrum. Vi forventer et spennende og fartsfylt oppgjør. Vipers er avhengig av seier for å innta 1. plassen mens Byåsen er nødt til å ha 2 poeng for å klatre på tabellen.

Før onsdagens kamp ligger Vipers Kristiansand på 2. plass på tabellen med 19 poeng, ett poeng bak Larvik. Larvik har dog spilt 2 kamper mer enn Vipers. Hittil har gjestene fra Kristiansand kun avgitt poeng mot Tertnes og Larvik.

 

Byåsen ligger på en 6. plass med 14 poeng med 6 Eliteseriekamper uten tap.

 

I likhet med Byåsen er Vipers også inne i en periode med tøft kampprogram i den hjemlige serien og Europacupspill.

 

Forrige oppgjør mellom lagene ble spilt borte i Aquarama i september i fjor. Den gang trakk Vipers det lengte strået og gikk seirende ut av oppgjøret med sluttsifrene 30-26 etter at Byåsen ledet 13-15 til pause. Vår toppscorer den gang ble Teodora Tomac med 7 mål mens vår beste spiller ble målvakt Tonje Lerstad.

I fjorårets sesong gikk vi på et knepent ettmåls tap, 25-26 hjemme, mens vi på bortebane tapte 27-22.

 

Vi har med dette vist at vi på vårt aller beste kan være på høyden med Vipers. Ut fra tabellsituasjonen må likevel Vipers finne seg i å ha favorittstempelet på seg. Men med et trofast hjemmepublikum i ryggen som heier og hjelper oss frem, lover Byåsenjentene at gjestene fra Kristiansand skal møte trøndersk TÆL i Trondheim Spektrum!

 

Klarer vi vår 7. seier på rad? Vi håper at mange finner veien til hallen og hjelper oss frem til seier og 2 poeng!

 

For å sikre deg billett og slippe å stå i billettkø anbefaler vi å forhåndskjøpe billett hos vår samarbeidspartner Hoopla. Billetter kan bestilles her:  https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/3735961867

 

Kampstart er kl. 18:30.

 

VEL MØTT!

 

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)