Takk til dere jenter, takk til Vipers, takk til alle i Melhushallen!

Dette ble en meget vellykket aften både på og utenfor banen. Jentene spilte en hærlig håndballkamp og publikum møtte virkelig opp for å lage skikkelig stemning på tribunen.

En stor takk til alle som tok turen! FOTO: Privat

Etter at vi tapte den første kvartfinalen på tirsdag så måtte vi vinne i dag, for å holde liv i drømmen om en semifinale.

Det var uten tvil gjestene som kom best i gang, men vi gav oss ikke så lett, vi var ajour med Vipers på 10 – 10 etter 7-meter av Mathilde. Da det gjenstod rundt 4 minutter av omgangen gikk vi over til 7 mot 6, men lyktes desverre dårlig med dette. Vi ble da raskt straffet og gikk til pause tre mål bak på stillingen 10 – 13.

Vi manglet flyten i spillet også i starten av andre omgang og det resulterte i at vi lå 6 bak etter drøye 12 spilte minutter.

Spillet satt bedre derfra, vi jobbet oss sakte men sikkert tilbake i kampen. Spenningen var til å ta og føle på, vi pustet Vipers i nakken på stillingen 26 – 27. Vi prøvde hardt, men nærmere kom vi ikke til tross for at vi vant andre omgang.

Sluttresultat 26 – 28

Toppscorer Byåsen: Janne Eklo, 7 mål

Toppscorer Vipers: Jerabkova, 5 + 5 mål

Solgte billetter: 712

Vi avslutter med noen ord fra trener Kari:

«Sesongen ble avsluttet med en fantastisk kamp av hele laget med en flott ramme i Melhushallen. Det var en kamp med mange gode prestasjoner, innsats og følelser.

Det er en herlig gjeng med jenter, og det er ikke med lett hjerte vi takker av Teo, Caro, Annick, Julie og Ida C. Alle har på hver sin måte vært viktige bidragsytere både på og utenfor banen. De har vært sterke stemmer og gått foran i kampen, takk for alle bidrag!!

Det har vært en sesong med både opp- og nedturer, men i dag får vi vist frem hvilke kvaliteter som bor i laget. Vi er utrolig stolte av den innsatsen jentene viser frem i dag.

Takk til alle i og rundt laget, og takk til alle som følger oss!

Håper å se mange av dere i hallen til neste sesong.»