Tålmodighet betaler seg for Anna Huse – Byåsen

Tålmodighet betaler seg for Anna Huse

Anna Huse er nå inne i sitt tredje år som Byåsen spiller. Nå er hun kommet i posisjon som et klart førstevalg. Den posisjon ser det ut som hun har tenkt å ta vare på. Skuldrene er litt lavere, intensiteten i spillestilen er fortsatt den samme som fra dag en. ( Front bilde av Andreas Kristoffer Berge )

Anna Huse gjør seg klar til ny økt med Byåsen Håndball Elite. ( Foto av Fotolars )

Vi som følger laget også i trenings hverdag vet hvilken tilstedeværelse og fokus Anna har på alt av treninger hver eneste dag. Det er aldri noe som er halvveis . Det er ikke uten grunn at hun var kaptein på Juniorlandslaget . Gode holdninger og et sterkt ønske om å hele tiden bli litt bedre i sitt eget spill . Anna Huse er hele tiden på leting etter bedre og flere skudd varianter.

På Fredags økta satte Anna Huse punktum med et skudd som smalt i høyre kryss. Trenere og resten av spillergruppa ga klar beskjed om at det var et verdig punktum før de tok helg. ( foto Andreas Kristoffer Berge )

Det ene målet mot Vipers var en variant vi har sett Anna øve på som nå begynner å ta form på den måten at hun klarer å ta frem riktig valg i riktig situasjon . Det er ikke gjort over natten å utvikle et skudd repertoar. Til alle unge spillere som ønsker å lykkes på høyeste nivå, så er tidsbruk på øving, tålmodighet og tørre å feile viktige element for å nå sine mål over tid. Anna Huse har testet skudd varianter på kamper de siste årene som kanskje ikke satt ved første forsøk, men hun har fortsatt å lete med lykt og lupe på når de forskjellige teknikkene fungerer best. Hun er selvsagt ikke utlært, men noe tyder på at hun begynner å knekke flere koder i sitt angrepspill. Veldig spennende å følge utviklingen videre.

( foto av Fotolars )

Bakover på banen har Anna Huse samme innstilling til sitt arbeid. Alltid til stede og tro mot de arbeidsoppgaver trener team har gitt for dagen. Det har vært en god start på sesongen. At Anna Huse tar mer plass er ikke tilfeldig . Det er et hardt arbeid over tid der hun ikke alltid har fått betalt for det arbeidet som har blitt lagt ned. Tålmodigheten og viljen til å ta nye nivå i eget spill er det vi ser konturene av i dagens Anna Huse. Ny trenings uke og nye kampforberedelser står for tur.En ting er sikkert Anna Huse vil være tilstede i nuet hele veien frem til kampstart i Fredrikstad. Alt for Byåsen og laget er det lite tvil om at det blir når Huse går på banen .

Vi gleder oss til å følge Anna sitt spill videre i årets Rema 1000 Ligaen. ( foto av Andreas Kristoffer Berge )