Tap i årets første hjemmekamp – Byåsen

Tap i årets første hjemmekamp

Vi gikk dessverre på et knepent tap i vår første hjemmekamp i 2019. Til slutt stod det 25-27 på måltavla, favør Fredrikstad Bkl.

Byåsen startet kampen med flg. oppstilling: Andrea Austmo Pedersen, Anna Huse, Astrid Mjøen Holstad, Ida Alstad, Julie Bøe Jacobsen, Maren N. Aardahl og Anna B. Kallestad.

Det skulle bli en forrykende start av Byåsen, og etter kun 4 minutters spill ledet jentene hele 4-0. Fredrikstad Bkl. puttet sin første ball bak en god Andrea først etter fem minutters spill. Deretter følger en lengre periode hvor jentene sliter litt. Forsvaret sitter ikke samt at det blir litt for mange bomskudd, og etter at det er spilt 20 minutter av omgangen har Fredrikstad utlignet til 8-8.

De siste 10 minuttene av omgangen klarer jentene igjen å feste grepet på kampen. Vi rykker igjen ifra og Marie Rokkones Hansen fastsetter pauseresultatet til 14-10.

1. omgang fortsetter i noenlunde samme spor som første omgang sluttet. Vi holder stand inntil det er spilt ca. 11-12 minutter. Fredrikstad starter da en opphenting og nærmer seg minutt for minutt og da det er spilt ca. 20 minutter av omgangen går Fredrikstad for første gang opp i ledelsen i kampen, 23-24. Jentene utligner til 24-24 etter 22. minutter.

Deretter virker det igjen litt tamt i forsvar samt at det ikke stemmer fremover, og da det gjenstår 5 minutter av omgangen har gjestene klart å skaffe seg en tremåls ledelse, 24-27.

Vi klarer dessverre ikke å innhente mer enn ett av disse målene og da sluttsignalet lød viste tavla i hallen 25-27, favør Fredrikstad Bkl.

Vår toppscorer blir Julie Bøe Jacobsen med totalt 6 mål. #Enforlaget prisen som banens beste spiller går til Maren N. Aardahl.

Etter dagens kamp ligger Byåsen på 6. plass på tabellen med 10 poeng. Samme poengsum som Tertnes og Fredrikstad på henholdsvis 4. og 5. plass, men begge disse har en kamp mindre spilt.

Våre målscorere: Maren Nyland Aardahl (5), Anna Bjørke Kallestad (1), Teodora Tomac (1), Ida Alstad (4), Maja Magnussen (3), Oda Uthus (2), Ida Marie Hernes (2), Marie Rokkones Hansen (1), Julie Bøe Jacobsen (6)

Vi takker jentene for innsatsen og alle våre trofaste tilhengere for oppmøtet!