Tap, men jubel – Byåsen

Tap, men jubel

I kveld spilte Byåsen sin siste seriekamp i Trondheim Spektrum for sesongen.

Det var duket for «sesongavslutning» i Trondheim Spektrum i kveld. Storhamar gjestet parketten og det var duket for en fartsfylt kamp.

Storhamar gikk hardt ut fra start og tok ledelsen tidlig, men Byåsen hang med store deler av første omgang. Til pause ledet derimot Storhamar 12 – 11.

Etter pause fortsatte den fartsfylte håndballen. Lagene byttet på å lede kampen. Etter hvert tok Storhamar ledelsen med så mye som fire mål. Da satte Byåsenjentene inn et ekstra gir og scoret to raske.

Det hjalp lite for Storhamar var svært effektive forran mål. Jentene fra Hedmark vant fortjent 28 – 24. Det var mye som ikke stemte for Byåsen i dag og det straffet seg.

MEN Byåsenjentene jublet uansett vilt etter kampen. Sølvet og Champions League kvaliken var som kjent sikret før denne kampen. Jentene mottok fortjent sølvmedaljen til publikums store begeistring.