Tap mot et knalltøft hjemmelag – Byåsen

Tap mot et knalltøft hjemmelag

28-18 tap mot Budocnost ble det til slutt.

Byåsen holdt følge de første minuttene, med godt forsvarspill og en god målvakt i Therese. Så fikk Budocnost det ene 2min etter det andre uten at Byåsen greide å utnytte det,istedet var det hjemmelaget som fikk uttelling med en spiller mindre. 

Hjemmelaget kjempet knalltøft i forsvar gjennom hele kampen, en kamp som var preget av mange tekniske feil.

Ida Alstad var dessverre på nytt uheldig og fikk seg en kraftig lårhøne like før pause i 1.omgang og kom aldri på banen igjen.En skade kommer sjelden alene sies det og det gjelder da tydlig også for Ida. For i NM kampen mot Utleira forrige helg tråkket Byåsens storskytter over, hun sto over mot Stabæk på onsdag og skulle igjen prøve seg i kamp i dag, men denne gangen var det altså en lårhøne som satte henne ute av spill etter ganske kort tid på banen. Vi kysser fingre for at det ikke tar lang tid før hun er i gang igjen.

Stor stemning i hallen, men det ble aldri ville tilstander noe som nok skyldes at Byåsen aldri greide å true seieren til Budocnost.

Målscorerne var:

Tonje 5, Camilla 5, Hanna 3, June 2, Marta 1, Mari 1 og Raja 1

Neste kamp I Champions League er lørdag 15.oktober mot Thüringen, en kamp Byåsen må vinne for at drømmen om avansement i Champions League skal leve, iom at både Budocnost og FC Midtjylland har begge to seiere på to kamper, mens Byåsen og Thüringer står uten poeng på de to første.