Tap på Hamar – Byåsen

Tap på Hamar

Vertene hadde bestemt seg fra start at disse poengene skulle bli igjen i Hamar.  Etter 10 min sto det  6-3 til Storhamar mot et lite aggressivt Byåsen forsvar. Det så derfor ikke lyst ut for Byåsen midtveis i omgangen, da Storhamar hadde gått opp til 9-3 ledelse. Guro Rundbråten kom inn i Båsenmålet i slutten av omgangen, og tok noen viktige skudd. Sammen med et langt mer aggressivt forsvar knappet Byåsen ned på ledelsen sakte men sikkert, dog måtte de gå til pause med et mål under 11-10.

I 2.omgangen startet Byåsen bedre og utlignet raskt til 11-11 og gikk deretter opp i ledelsen, men Storhamar ville det annerledes. Etter vel 15 min spilt ledet vertene med 3 mål , og fra da av og kampen ut, var Storhamar foran.

Kampen endte til slutt 24-21 til vertene.

Guro Rundbråten ble Byåsens beste mens Kamilla Sundmoen ble Storhamars beste og toppscorer med 9 mål.

Byåsens målscorere ble: Raja, Tonje og Ida 5 mål, Camilla 3, Sara 2 og Jenny 1