Tapsrekken på bortebane i Rema 1000-ligaen fortsetter – Byåsen

Tapsrekken på bortebane i Rema 1000-ligaen fortsetter

I 6.runde i Rema 1000-ligaen dro Byåsen til Kongstenhallen for å møte Fredrikstad borte. Kampen startet med Fredrikstad i førersetet, og de hadde etter bare fem minutter spilt, allerede bygget opp en 5-1 ledelse. Trener Valery Putans tok en tidlig timeout og ønsket mindre nøling og flere skudd fra distanse.

Byåsen slet både i forsvar og angrep fra start av, og de stod også uten en eneste redning etter halvspilt 1.omgang. Da tar Byåsen en ny timeout til stillingen 13-5. Fride Heggdal Stølen og Maria Hjertner kommer inn, og etter timeouten banker Stølen og Eklo inn hvert sitt mål. Byåsen avslutter 2.omgang med solid spill. Distanseskuddene sitter og de reduserer Fredrikstad sitt forsprang på 8 mål til bare 2. Til pause står stillingen 18-16.

I 2.omgang greier ikke Byåsen å opprettholde det momentet de hadde i slutten av 1.omgang, og etter halvspilt omgang hadde Fredrikstad igjen en komfortabel ledelse på 7 mål. De viste et solid forsvarsspill, og målvakt Hanne Ramsøskar Sagvold hadde en strålende dag, og stengte tidvis målet fullstendig for Byåsen.

Byåsen slet med å finne veien tilbake i kampen, og endte opp med å score 10 mål i løpet av omgangen, samtidig som de slapp inn 15. Fredrikstad spilte overbevisende, og kampen endte med tap til Byåsen 33-26.

BB Byåsen: Janne Eklo