Tapte i Tyskland – Byåsen

Tapte i Tyskland

Det ble desverre tap i kveldens returoppgjør i Tyskland.

Det startet meget jevnt mot Leipzig i kveldens kamp. Lagene fulgte hverandre tett og ingen så ut til å få til noen klar ledelse. Etter halvspilt første omgang var stillingen 7 – 8 til Byåsen etter mål av Tonje Nøstvold.

Svak siste ti

Når det gjensto 10 minutter av første omgang rykket tyskern fra. De gikk raskt opp til en 3-måls ledelse og de fortsatte trykket ut omgangen. Til pause var stillingen 15 – 11 til hjemmelaget.

Fortsatte trykket

Leipzig fortsatte trykket også i andre omgang. Byåsen kom aldri tettere innpå enn to mål og etter halvspilt omgang var stillingen 20 – 15 til Leipzig.

Det ble aldri den kampen jentene håpet på. Tyskerne var sterke og sto godt i forsvar noe som gjorde at Byåsen ikke kom til så mange sjanser. Begge lag hadde en del tekniske feil i andre omgang, men Leipzig holdt på ledelsen og vant til slutt kampen 26 – 20. Dermed går ikke Byåsen videre i årets Cup Winners´ Cup.

Byåsens målscorere: Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 4, Raja Toumi 3, Ida Alstad 3, Marta Tomac 2, June Andenæs 2, Mari Molid 1, Inga Berit Svestad 1.