Teo tok med seg laget på en festaften i spektrum! – Byåsen

Teo tok med seg laget på en festaften i spektrum!

Det var en spenning før dagens cupkamp etter at laget fikk en tøff kollektiv knekk mot Sola. Det var en et samlet Byåsen som gnistret før kampen. Jammen ble det fart i seilene og laget spratt ut av start blokkene fra første sekund. Kristin åpnet scorings showet med et gjennombrudd. Teo ble omgangens helt klare ener med hele 8 mål før hun fikk en kraftig lårhøne som gjorde at hun måtte se resten av kampen fra benken. 8 mål på 22 minutt er ekstremt bra ! Når klokka tikket 22-52 min ble Teo tatt kraftig i et gjennombrudd og fikk samtidig dømt brøyt imot seg. Det ble litt roligere rett etter Teo sin skade, men våre unge spillere kom i gang og fikk flyttet resultatet opp til 17-10 til pause. Et sterkt resultat mot et lag som i sin siste kamp gjorde årsbeste mot Storhamar.

Teo var i kanon form i dagens cup kamp ( bilde av Fotolars )

Andre omgang sto lenge 1-1 , men 9 minutt ut i andre omgang begynte Byåsen igjen å kjøre Rælingen. Det var klasseforskjell i løpskraft og valg i både kontra og etablert angrep . Byåsen trener mye og har ofte harde fysiske økter som de virkelig brukte i dagens kamp mot Rælingen. Det virket som om det var utømmelig med løpskraft som skulle ut i dagens kamp. Det gledet og se viljen til å angripe direkte. spillere som Kristin Loraas Eiriksson og Marie Rokkones Hansen hadde flere avslutninger og fortsatte å angripe gjennom hele kampen. Dina Olufsen og Ane Bagøien Hjulstad fikk visst at de kan være gode alternativ som ballfordelere. Dina fikk inn 4 susere i andre omgang og viste frem høy forståelse for samspill med strek. Dette var en gledens dag for et Byåsen lag som har prestert litt ujevnt . Dette er noe å bygge videre på. Et Byåsen som fosser frem etter godt målvaktspill og godt forsvar er akkurat det alle ønsker at Byåsen skal levere. I dag leverte hele laget en meget god hjemmekamp i cupen.