Teodora korsbåndsoperert – Byåsen

Teodora korsbåndsoperert

Teodora Tomac pådro seg en korsbåndskade under kampen mellom Byåsen og Glassverket den 2. november i år. Onsdag 10. desember ble Teodora operert ved Best Helse i Oslo.

» Jeg hadde med meg det beste teamet. Marta og Maren Gundersen tok virkelig godt vare på meg fra vi dro fra Trondheim, til vi kom hjem igjen, og var med meg hele tiden. Jeg skulle møte opp klokken 11:00 på klinikken, og der var det noen forsinkelser. Det tok 1,5 timer før det ble min tur, og da ble jeg klargjort til operasjonen. Selve operasjonen gikk veldig bra, men en liten nedtur var det at de måtte sy et sting i menisken. Dette gir meg 6 uker på krykker fremfor 2, hvis det bare hadde vært korsbåndet. Hjemturen samme dag var den verste, med mye smerter som føltes som det aldri gikk over. Natta har gått veldig bra, og jeg har fått masse smertestillende, så det brukes med fornuft. Ellers så må jeg si at jeg beundrer alle som har vært gjennom det her før. Man skjønner ikke hvor alvorlig skade det er før man er midt oppi det selv.»  – Teodora Tomac

Nå venter det 6 rolige uker, før opptreningen vil starte på nyåret. Teodora håper å være tilbake på parketten igjen til sesongstart i september 2015.

Vi ønsker Teo masse lykke til med opptrening, og gleder oss til å se henne på parketten igjen!