Teodora Tomac en kontinuitets bærer – Byåsen

Teodora Tomac en kontinuitets bærer

Det er niende sesong oppkjøring for Teodora Tomac i Byåsen. Det har vært mange spillertropper med spillere som har kommet å gått videre , men Teodora er klubbspiller som trofast har blitt værende i Byåsen Håndball Elite. Det er klubben meget glad for.

Vårt trener team er klare og tydelige på viktigheten av å ha en spiller som Teodora i sin spillertropp. Den erfaring hun har opparbeidet gjør seg gjeldene både i trenings hverdag og kamper. En ro du ikke får kjøpt , men kun får gjennom å erfare alt det toppidretten er av oppturer,nedturer og hverdager.

Teo som de fleste kaller henne har også en flott tilstedeværelse for nye spillere og er flink til å inkludere, dra med seg nykommere inn i spillet. Hun er også fortsatt ute etter å utvikle seg selv videre. Teo var ivrig når hun fortalte om detaljer hun hadde tatt tak i løpet av sommeren.

Det er gøy å følge en motivert og rutinert spiller som i år går på sin niende sesong. Blikket, valgene og måten Teo velger å hele tiden sette opp sine medspillere kan igjen bli meget viktig i tette jevne kamper. Hun er helt klart en lagspiller som alltid setter sitt lag først.

Alle bilder tatt av Fotolars