Til alle dere som har lyst å se Byåsen Håndball Elite i Rema1000 ligaen – Byåsen

Til alle dere som har lyst å se Byåsen Håndball Elite i Rema1000 ligaen

Da er det ikke lenge til vi starter opp med REMA 1000 ligaen igjen. Da litt under former enn det vi alle er vant til.

Byåsen Håndball Elite skal nå spille sine hjemmekamper i Kolstad Arena.

Som dere vet er det nå en god del restriksjoner i forbindelse med hjemmekampene våre. Vi må ta smittevernreglene på alvor og alle skal føle seg trygge når de kommer på kamp.

Vi har nå mulighet for kun å ta inn 200 tilskuere til våre kamper, vi har besluttet at en noen av dette vil gå til våre samarbeidspartnere og resten vil bli lagt ut til salg for våre supportere. Hvis våre samarbeidspartene ikke ønsker å benytte seg av sine billetter vil disse bli lagt ut for salg.

Byåsen Håndball Elite får ny appløsning denne sesongen, løsningen er ikke helt ferdig enda men håper vi kan lansere denne før helgen, blir den ikke klar vi ta påmelding vi skjema på vår hjemmeside. Billettene vil koste kr 150 per billett. Det vil ikke være rabatt for barn, honnør osv, slik det bruker. Dette på grunn av at vi har begrenset med billetter pr kamp. Vi vil denne sesongen kun legge ut en og en kamp og det vil være først til møllen prinsippet. Det vil ikke være salg av billetter ved døren. Det vil bli nummererte plasser på tribune, disse må overholdes og man får ikke sitte nærmere enn 1 meter selv om man er i samme familie. Retningslinjene fra Norges Håndball forbund er tydelig her.

Dette vil bli en annerledes sesong, men håper vi får mange gode håndball opplevelser i Kolstad Arena. Vi håper på forståelse for denne situasjonen.

Vi vil legge ut på Fredag hvor mang kjøper billetter til kampen mot Vipers onsdag 9.september.

Med hilsen Daglig leder Kristin Garnvik

Her finner du alle Byåsen Håndball Elite kamper sesong 2020/21

https://www.handball.no/system/kamper/lag/?lagid=454116#nextmatches