Til finalen – Byåsen

Til finalen

Det var spenning knyttet til Byåsens semifinale i helgens Champions League kvalifisering. WHC Metalurg var motstander og det ble en forrykende start på kampen.

TÆL

Valery Putans annonserte på forhånd at Byåsenjentene skulle gå hardt ut fra start og ta kontroll på kampen. Jentene fikk beskjed om å vise hvilket TÆL de har og det var litt av en start for Byåsen.

Det åpnet forrykende for hjemmelaget i lørdagens kamp. Byåsen trådde til og ledet 8-0 før Metalurg maktet å score. Da viste klokka 12 minutter ut i første omgang.

Byåsen leverte et tøft og solid forsvarsspill og man sporet tidlig frustrasjon hos bortelaget. Ledet av Ida Alstad og en solid Terese Pedersen i mål kunne jentene gå til pause med stillingen 16-7.

Ida scorer og scorer

Ida Alstad fortsetter scoringstempoet og fikk hele 12 nettkjenninger i lørdagens kamp. Dermed står hun med 43 mål på de siste fire kampene for Byåsen.

Etter halvspilt andre omgang fikk Metalurg komme litt inn i kampen, men ledelsen til Byåsen var aldri truet. Til slutt vant Byåsen fult fortjent 29-19.

Dermed er jentene klare for søndagens finale i Trondheim Spektrum.

Søndag er det bronsefinale kl 15:30 og finale kl 18:00

BILLETTER TIL BYÅSENS FINALEKAMP KJØPER DU HER!

Byåsens målscorere: Ida Alstad 12, Raja Toumi 4, Marte Tomac 3, Camilla Herrem 3, Jenny Grøtan 2, Inga Berit Svestad 1, June Andenæs 1, Teodora Tomac 1, Silje Waade 1, Marte Smistad 1.