Til våre supportere – Byåsen

Til våre supportere

Mange av dere har spørsmål angående sesongkort, spillere, hva som skjer, hva som ikke skjer og mye mer. Her kommer litt informasjon rundt dette.

 

Sesongkort og billetter

Vi har fått flere henvendelser angående sesongkort til inneværende sesong. Til orientering har vi i løpet av sommeren byttet billettleverandør. Dette er en omfattende prosess som har tatt litt tid, men for dere som ønsker å kjøpe sesongkort så vil det selvfølgelig bli mulig. Vi legger ut informasjon om dette i løpet av en ukes tid, både på facebook og her på hjemmesiden. Dere vil få mulighet til å kjøpe billett og sesongkort på internett og billetter vil også kunne kjøpes i billettluka før kamp, som i fjor.

 

Spillere og generelle spørsmål

I år er det mange nye fjes i Byåsen Håndball Elite og mange av dere har spørsmål om disse og om årets spillerstall. Av den grunn har vi opprettet diskusjonsforum på vår facebook side. Her er det mulighet for alle å skrive sine spørsmål om spillere, men også alt annet dere lurer på. Vi svarer som oftest samme dag. Bruk denne linken: http://www.facebook.com/byaasenhandball?v=app_2373072738#!/byaasenhandball?v=app_2373072738