Tilbake i rett spor – Byåsen

Tilbake i rett spor

Byåsenjentene fortsetter sitt gode spill for landslaget. I går tegnet samtlige seg på scoringslisten.

Norge møtte Ukraina i mellomrunden av EM i går kveld. Ukraina som sto med 0 poeng før møtet med Norge hadde ikke mye å stille opp med mot håndballjentene i godt gammelt slag. Forsvaret sto tett og godt og dermed var det duket for mange kontringsmål.

Norge tok føringen fra start av og til pause var stillingen 6 – 13. Norge fortsatte sitt gode spill også i andre omgang og vant til slutt meget komfortabelt 32 – 19. Norges mestscorende spiller ble Heidi Løke som nettet 6 ganger.

Byåsenjentene var i slag og Camilla scoret tre på rappen og avsluttet kampen med 4 mål. Ida scoret 2 og Mari satte et 7-meterskast sikkert i mål.

Ida forstuet tommelen under gårsdagens kamp, men med litt teip på trening og i kamp fremover blir ikke dette noe problem.

I kveld møter Norge Nederland i sin siste kamp i mellomrunden. Nederland er et lag som Norge bør slå hvis de fortsetter spillet fra i går. Nederland ligger på 3. plass i mellomgruppe 2 med 4 poeng, 2 mindre enn Norge og Sverige som begge har 6 poeng. Norge leder nå gruppen på målforskjell.

Nederland – Norge ser du på TV2 klokken 20:15 i kveld.

1Norway 4301 118:78 40 6 poeng

2Sweden 4301 103:84 19 6 poeng
3Netherlands 4202 91:80 11 4 poeng
4France 4202 85:96 -11 4 poeng
5Hungary 4202 79:104 -25 4 poeng
6Ukraine 4004 82:116 -34 0 poeng
byaasen.no gratulerer jentene med gårsdagens kamp og ønsker de lykke til i kveld!